1 2 3 4 5 6
Noutati
01.03
2018

CANTARE INTELIGENTE

NOUA FAMILIE DE CANTARE INTELIGENTE mai mult
01.12
2017

Subway Romania si MISTRAL

Subway Romania a integrat cu succes solutia de management MISTRAL prin SELIROM. mai mult
10.07
2014

CANTARE AUTO INTELIGENTE

NOUA FAMILIE DE CANTARE AUTO DE LA 6 la 24 M mai mult

                                       

NOUL TAXIMETRU ELITAX-TA100/M3

Taximetrul are toate aprobarile si autorizarile metrologice si fiscale, cerute de legislatia nationala si europeana.

Fiabilitatea ridicata, dovedita in exploatare, usurinta in utilizare, designul compact, fac din noul nostru taximetru un produs de referinta in domeniul caselor de marcat electronice din domeniul activitatii de transport in regim de taxi.

Pentru taximetristii care au montat vechiul taximetru Selirom ER-04F, nu mai sunt necesare elementele de conectica si montajul la bordul autovehiculului taxi.

 

Mai multe despre noi

Produse noi

Cantar comercial EVL+ model F

  • Cantarele din aceasta serie ofera clientilor o combinatie perfecta intre design, functionalitate intuitiva si pret redus.
  • Cantarul poate memora pana la 1700 articole PLU, are un display LCD cu 3 linii cu iluminare de fundal. Interfata RS-232 permite conectare la imprimanta de etichete sau de bon de cantar, la casa fiscla si PC ceea ce permite integrarea cantarului intr-o multitudine de aplicatii. Are functie de totalizare si numarare.
 

Cantar comercial EVL+ model T

  • Cantarele din aceasta serie ofera clientilor o solutie de maxima fiabilitate atat pentru utilizarea in domeniul de retail cat si in mediul indstrial.
  • Cantarul este dotat cu un procesor foarte rapid, poate memora pana la 1700 articole PLU, are un display LCD cu 3 linii cu iluminare de fundal si functie de economisire a energiei. Interfata RS-232 permite conectare la imprimanta de etichete sau de bon de cantar, la casa fiscla si PC ceea ce permite integrarea cantarului intr-o multitudine de aplicatii.